Om os

Vinøs Samsø ApS

Tranebjerg - Samsø

Idégrundlag:

Vinøs Samsø ApS vil forarbejde og forædle ”nye” Samsø kvalitetsprodukter af forskellige samske råvarer til salg for detail- og restaurantionsbranchen.


Idégrundlaget er at fremstille kvalitetsprodukter indenfor drue- og æblebrændevin, vermouth, m.m. af den bedst mulige kvalitet og afsøge nye mulige produktområder.


Alle produkter vil indeholder råvarer som findes og/eller produceres lokalt på Samsø, med det formål at den endelige forarbejdning, produktion og emballering vil kunne foregå på Samsø...


– Altså rigtige Samsø produkter fra Samsø!

Vinproducent:

 

Samsø Vin Syndikat I/S er stiftet af 11 fastboende samsinger, hvor alle med interesse for vin, og samtidig med et ønske om at markedsføre Samsø, som en dynamisk og initiativrig ø - lidt udover det sædvanlige.

 

I 2010 tilplantede Samsø Vin Syndikat I/S et areal med 1.525 vinstokke i Alstrup på Samsø, til både rød- og hvidvin produktion med salg for øje i de kommende år. Siden er arealet udvidet til mere end 1.900 vinstokke og med 10 forskellige druesorter. En vigtig forudsætning for Samsø Vin Syndikat I/S er, at alle processer i fremstillingen af vin udelukkende sker på Samsø.

Alle er mere end velkommen til at besøge Samsø Vin Syndikat I/S og vandre en tur i vinmarken - følge produktionen fra drue til flaske - og få mulighed for et større indblik i dansk vinavl.

 

Samsø Vin Syndikat I/S

Alstrup 1, Alstrup

8305 Samsø

 

Følg med på - www.samsovin.com

Vinøs Samsø ApS

Tranebjerg - Samsø

Kunstner:

 

Alle Vinøs Samsøs etiketter er tegnet af kunstneren Ulrik Witt fra Haarmark på Samsø, hvor hans hus ligger lige ud til gadekæret. Her er der åbent i sommerhalvåret med Galleri og Antik.

 

I er mere end velkommen til at kigge forbi - altid velkommen - så kig endelig forbi...!

 

Ulrik Witts Hus

Byvejen 29, Haarmark

8305 Samsø

 

Følg med på - www.ulrikwitt.com